TikTok claim

TikTok schendt de privacy van kinderen. Wij vinden dat TikTok hiermee moet stoppen en een schadevergoeding moet betalen. 

Wat doet TikTok? 

Het bedrijf negeert de privacyregels en de specifieke regels om kinderen mee te beschermen. TikTok verzamelt teveel privéinformatie zonder toestemming van de ouders. Met deze informatie verkoopt TikTok voor (veel) geld advertenties. Op deze manier komt er persoonlijke informatie over kinderen terecht bij anderen die het niet horen te hebben. TikTok moet stoppen met deze praktijken. De verzamelde gegevens moeten worden verwijderd en de privacy van TikTok moet weer worden hersteld. 

Vindt u ook dat TikTok zich aan de privacywetten moet houden? En vindt u dat kinderen recht hebben op compensatie? Meld u dan aan. Samen kunnen wij ervoor zorgen dat TikTok respect heeft voor de privacy van kinderen. Wij willen dat kinderen veilig online kunnen opgroeien. 

U kunt zich gratis aanmelden bij Consumentenbond Claimservice. Dit is het samenwerkingsverband van ConsumentenClaim en de Consumentenbond.

Klik op de onderstaande knop om naar de website van Consumentenbond Claimservice te gaan.

 

Gratis aanmelden TikTok Claim!
logo-tiktok-150x150